myLife, iLife

Door Patriot op dinsdag 11 december 2007 20:00
Categorie: Oud, Views: 1.007

Ik ben geboren en getogen in een klein plaatsje in de kop van West-Friesland, een plaatsje genaamd Enkhuizen. Dat is nu ruim 17, en al bijna 18 ;), jaar geleden.

Noemenswaardige dingen heb ik in mijn leven nog niet echt meegemaakt, pas sinds een jaar of 3 komt er enige roering in mijn leven met allerlei spannende bijbaantjes en zelfs iets wat ik mijn eerste échte baan durf te noemen.

Mijn baan is, niet geheel onafhankelijk van het feit dat ik nu juist hier blog ;), Webdeveloper. Ik doe dit nu een half jaar en het bevalt me zeer. Het loon, dat aanzienlijk hoger ligt dan de vergoeding die ik kreeg als vakkenvuller bij de AH ;), bevalt me natuurlijk uitstekend, maar meer nog bevalt de aard van het werk mij: Van je hobby je werk maken is natuurlijk altijd leuk.

Ondertussen ben ik echter wel een beetje slordig omgesprongen met school, waardoor ik het vijfde jaar atheneum nog een jaartje over mag doen. Een extra jaartje is in mijn geval niet echt een ramp, gezien het voor mij een kans bied alles even lekker op orde te krijgen voor ik naar de hoge school ga, vooral je rijbewijs halen is een pijnlijk dure aangelegenheid gedurende je studie.

Een toekomstvisie heb ik heel eerlijk gezegd nog niet. Ik zie mezelf graag doorwerken bij mijn huidige baas, maar ik kan onmogelijk weten of ik die interesse nog wel heb nadat ik mijn opleiding heb afgerond. Bovendien houdt ik er simpelweg niet van mijzelf zo vast te leggen in dergelijke plannen.

Volgende: Bloggen, omdat ik een Nederlander ben 12-'07 Bloggen, omdat ik een Nederlander ben

Reacties

Reageren is niet mogelijk